ДЕТАЙЛИНГ ВАРНА

Detailing Varna е част от групата Shine And Protect.

2013г – Шайн енд протект ЕООД е лидер в сферата на детайлинга ,като своето начало датира през Август 2013г.
Във време в което детайлинга не само,че не е разпознаван в България,но и е смятан за нещо ненужно,ние успяхме да променим мнението на хората и дадохме началото на тази сфера в източна България.

2018г. – Стартирахме с малко детайлинг студио,но с големи и изпълнени обещания,а през 2018,отдадени на желанието си да помогнем на колеги и ентусиасти направихме оналйн и първият физически магазин за детайлинг оборудване.

2019г – Създадохме центъра ни за автомобилен детайлинг в който сме и до момента с площ от 250кв.м.,със зона за изчакващи клиенти,физически магазин и офис за посрещане на клиенти.

Едно от главните ни предимства пред останалите детайлинг магазини е,че всеки един продукт преди да бъде пуснат за продажба е многократно тестван от нашите специалисти в центъра ни за автомобилен детайлинг.

Друго,но не на последно място,разбира се е е факта,че бивайки всеки ден в тези условия ние можем да дадем адекватен и реален отговор на абсолютно всеки въпрос свързан с употреба,по бързо време за работа,как да се коригират грешки и какви най често се допускат,както и какво най вече не трябва да се допуска,като информацията идва директно от чво лице.

С времето станахме представител на един от най-предпочитаните брандове в страната,а именно бързо набралият популярност – Ceramic Bond ,произвеждан от Polarchem.
Дистрибутор и реселър сме на брандове от световни величини като- Sonax , Nanolex, Rupes, Scangrip, Air Spice, Zvizzer, Scentiment, Tonyin и др.

2019г. – Не след дълго през 2019 в стремежа си да помагаме,създадохме академия за обучения на детайлъри наречена : Car Detailing School Bulgaria, за която може да намерите повече информация тук : https://detailingvarna.com/courses/

2023г- Верни на нашият слоган : „Защото качеството е най-важно за нас“ февруари 2023г основахме Асоциация наречена „Сдружение на Детайлинга в България“ с цел повишаване квалификацията на услугата в страната,сплотяване на хората в бранша,защита на интересите на членовете пред изпълнителната и законодателната власт в България и популяризиране на Детайлинга в страната.
Очаквайте нови изненади през новата година,а до тогава сме на ваше разположение!

Благодарение на упорита работа,много труд,чакане и преговори вече сме официален партньор на SONAX награден със званието Authorized detailer 

Scroll to Top