ДЕТАЙЛИНГ ВАРНА

Здравейте.

Моето име е Велизар Петков и съм създателя на бранда „Shine and Protect“.

Както много от вас знаят, полагам големи усилия в налагането на високото качество и професионализъм свързани с автомобилният детайлинг вече 11 години.

През 2018 успях да сбъдна още една моя мечта и тя беше да отворя физически и онлайн Детайлинг магазин, който да предлага само най-добрите и доказани продукти на световния пазар.

Понеже знам, че има много начинаещи детайлъри, които искат да станат истински професионалисти и да предлагат високо ниво на обслужване на бъдещите си клиенти през 2019 години направих голяма стъпка и създадох академия наречена „Car Detailing School Bulgaria“.

Верен съм на своя слоган „Защото качеството е най-важно за нас“ и точно поради тази причина може да разчитате, че ще получите максимума от моите знания придобити с посещения на много курсове,обучения и семинари.Ще ви предам моят опит,придобит в годините и ще покажа грешките,които съм правил или е било възможно да направя във времето.

Обученията, които предлагаме са разнообразни и са насочени както към напълно начинаещи и любители,така и към средно напреднали или напреднали. Те са подходящи за всеки, който има желание и ентусиазъм да научи техниките и продуктите в бранша,както и бизнес управление.

 

Предлагаме три вида обучения – Групови , Индивидуални и Акредитационни.

  • Груповите обучения се провеждат в период на 2 дни,в групи от 6 души.
  • Индивидуалните обучения са в период на 2 дни за цялостен детайлинг или в 1 ден само за интериорен детайлинг, екстериорен детайлинг или полиране на стъкла.
  • Акредитационните курсове са предназначени за вече съществуващи студиа и целта им е повишаване на квалификацията на детайлъра и на самото студио.Предоставят достъп до продукти предназначени за професионалисти и недостъпни за свободният пазар,брандиране на студиото,изключителни права за локацията и още много други предимства.

Акредитацията е от Car Detailing School Bulgaria и от един от лидерите на нашият пазар – Ceramic Bond ,производител на детайлинг материали, която се състои в 2 сертификата за успешно преминат курс на обучение.

От нашият магазин ще получите VIP карта, предоставяща ви специална отстъпка и различни подаръци.

Също така получавате достъп до нашата затворена група на Car Detailing School Bulgaria и ежедневни съвети и трикове в нея свързани с автомобилите.

Ние разбира се ще останем на разположение и след курса за професионални съвети и всякакъв вид помощ свързан с автомобилният детайлинг,изграждане на студио и други.

Акредитационен Курс „Ceramic Bond“ :

1. Представяне на всички продукти на Ceramic Bond и подробна информация за тях.
2.. Корекция на лаково покритие.
3.Апликация на Ceramic Bond Leather – Керамично покритие за кожа.
4. Обезмасляване,подготовка за защитно покритие на боя и стъкло и избор на такова.
6. Нанасяне на различни видове защитни покрития,като започнем от сийлънт и вакса и продължим с няколко вида керамични покрития,включително Sapphire HD предназначено само за акредитирани студиа и детайлъри.

– Следваща дата за обучение – 31.05-01.06.24г.

– Индивидуалните обучения се насрочват в удобна за вас дата след като се свържете с нас по имейл или телефон.

-Акредитационните курсове на бранда Ceramic Bond,на който сме ексклузивен вносител и имаме званието „Bulgarian Master Trainer“ се провеждат веднъж годишно и датата също ще бъде оповестена 1 месец по рано тук и на страниците ни във Facebook.

Моля ако проявявате желание за присъствие в която и да е форма на обучение да попълните формуляра по долу.

Обучение в група – 800лв за човек в посочената група.

Индивидуално обучение – 1200лв в дата удобна за вас.

Обучение за стъкла – 550лв

Обучение само за интериорен или екстериорен детайлинг – 550лв/ден.

Освен всичко, описано до сега,избирайки Shine and Protect,вие избирате бранд на който може да разчитате като на партньор и добри колеги, които ще откликнат, когато имате нужда от помощ или съвет.

Ако имате въпроси, на които не сме успели да ви дадем отговор моля не се притеснявайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно най-скоро да ви отговорим.

Тел.0894616465

Shine And Protect – Защото качеството е най-важно за нас!

Запиши се

Scroll to Top