ДЕТАЙЛИНГ ВАРНА

Здравейте.

Моето име е Велизар Петков и съм създателя на бранда „Shine and Protect“.

Както много от вас знаят, полагам големи усилия в налагането на високото качество и професионализъм свързани с автомобилният детайлинг вече 9 години.

Преди 3 години успях да сбъдна още една моя мечта и тя беше да отворя физически и онлайн Детайлинг магазин, който да предлага само най-добрите и доказани продукти на световния пазар. 

Преди няколко месеца магазина стана ексклузивен вносител на бързо набиращият популярност в страната ни бранд Ceramic Bond,създаден за професионалисти от Polarchem. 

Понеже знам, че има много начинаещи детайлъри, които искат да станат истински професионалисти и да предлагат високо ниво на обслужване на бъдещите си клиенти направихме „Акредитационният курс на Ceramic Bond Bulgaria!“

Верен съм на своя слоган „Защото качеството е най-важно за нас“ и точно поради тази причина може да разчитате, че ще получите множество адекватни техники за справяне във всякакви ситуации свързани с детайлинга и в частност с Ceramic Bond.

Акредитационният курс е предназначен за вече съществуващи студиа и целта му е повишаване на квалификацията на детайлъра и на самото студио.Предоставя достъп до продукти предназначени за професионалисти и недостъпни за свободният пазар,брандиране на студиото,изключителни права за локацията и още много други предимства.

Акредитационният курс на Ceramic Bond Bulgaria ще се проведжа веднъж годишно и тази година датата ще бъде 22.04.2023г. Началото е 09:00ч. и ще завърши в 18:30. 

Запиши се

Акредитационният курс на Ceramic Bond Bulgaria се проведжа веднъж годишно. Датата за събитието през 2024г. ще бъде обявена допълнително.

* При натискане на бутона „Записвам се“ вие приемате нашите общи условия и политика за поверителност

Scroll to Top