Семинари

Своето място може да запазите на тел. 0894616465 или чрез контактната ни форма.Скъпи приятели след като проведохме нашият 1ви семинар в 8 групи в 6 различни града на България – Русе,Велико Търново,Козлодуй,София,Пловдив,Варна продължаваме събитията по ваше желание и от тук нататък всеки месец ще посещаваме по един град за провеждаме нашите семинари с информационна и обучителна цел,насочен основно към начинаещите в сферата на детайлинга ,като ще започнем от Гр. Варна на 10.06.2021г.

Семинарите ще протичат в рамките на 1 ден от 09:00 до 18:00 и ще бъдат разделени на 2 части – Теория и Практика!
Групите ще бъдат с ограничение на присъстващите – до 8 човека в група,а заплащането е 150лв на човек.
Гарантираме,че ще бъдат спазвани всички изисквания спрямо ситуацията с ковид-19.

Стъпка 1 : подробна информация за всички видове продукти от които имате нужда в едно детайлинг студио,оборудване и ценообразуване на услугата,онлайн рекламиране и др.
Стъпка 2 : измиване,клейване и подсушаване – Теория и Практика
Стъпка 3 : пране,почистване и защита на интериор – Теория и Практика
Стъпка 4 : запознаване с различни видове лакови покрития и определяне на подход за полиране – Теория
Стъпка 5 : Корекция на лаково покритие – Практика
Стъпка 6 : обезмасляване,подготовка за защитно покритие и избор на такова – Теория
Стъпка 7 : нанасяне на различни видове защитни покрития – Теория и Практика

Както много от вас добре знаят, ние от Shine and Protect полагаме големи усилия в налагането на високото качество и професионализъм повече от 8 години и точно поради тази причина организираме това събитие!

След приключване на денят всеки присъствал ще получи сертификат за присъствие в нашият семинар и детайлинг подаръци осигурени от
-Detailingvarna.com
-Sonax Bulgaria
-Nanolex Bulgaria
-Tonyin Bulgaria !

Тъй като знаем, че има много начинаещи детайлъри, които искат да станат истински професионалисти и да държат високо ниво на обслужване при своите бъдещи клиенти ние от Shine And Protect официално провеждаме курсове точно за такива хора.

Ние сме верни на своя слоган
„Защото качеството е най-важно за нас“ и за това можете да разчитате, че ще получите максимума от нашите знания, опит и грешки които сме придобили и изпитали от практиката.

Всеки,който има желание да се запише трябва да попълни формата за регистрация тук : https://detailingvarna.com/seminari/

Официални спонсори на събитието :
-Detailingvarna.com
-Sonax Bulgaria
-Nanolex Bulgaria
-Tonyin Bulgaria