Професионално Детайлинг обучение Shine and Protect

snpc

Както много от вас добре знаят, ние от Shine and Protect полагаме големи усилия в налагането на високото качество и професионализъм повече от 7 години.
През последната година успяхме да сбъднем още една наша мечта и тя е да отворим физически Детайлинг магазин, който да предлага само най-добрите и доказани продукти на световния пазар.
Тъй като знаем, че има много начинаещи детайлъри, които искат да станат истински професионалисти и да държат високо ниво на обслужване при своите бъдещи клиенти ние от Shine And Protect официално провеждаме курсове точно за такива хора.
Ние сме верни на своя слоган „Защото качеството е най-важно за нас“ и за това можете да разчитате, че ще получите максимума от нашите знания, опит и грешки които сме придобили и изпитали от практиката.

Обучението, което предлагаме за тази дата е разработено за хора без опит и за такива с начално и средно ниво на познания и искат да достигнат по високо ниво на професионализъм.То е подходящо за всеки, който има желание и ентусиазъм да научи техниките и продуктите в бранша.

Ден 1ви:
Стъпка 1ва: подробна информация за всички видове продукти от които имате нужда в едно детайлинг студио.
Стъпка 2 : измиване,клейване и подсушаване.
Стъпка 3 : пране,почистване и защита на интериор

Ден 2ри:
Стъпка 4 : запознаване с различни видове лакови покрития и определяне на подход за полиране
Стъпка 5 : Корекция на лаково покритие

Ден 3ти
Стъпка 6 : обезмасляване,подготовка за защитно покритие и избор на такова
Стъпка 7 : нанасяне на различни видове защитни покрития,като започнем от най – обикновенна вакса и завършим с графено и керамично покритие.

Акредитация с два от най предпочитаните брандове в България, която се състои в 3 различни сертификата за успешно преминат курс на обучение;
. От нашият магазин получавате VIP карта, предоставяща ви специална отстъпка и различни подаръци;
. Ние ще останем на разположение и след курса за професионални съвети;

Обучението е на стойност 600лв за човек в посочената група или 800лв за индивидуално обучение в друга дата удобна за вас.

Записването става през формата, която е по-надолу в тази страница.

като вашето място се запазва след заплащане на капаро по банков път,еконт или по чрез изи пей.

Местата са ограничени!

Освен всичко, описано до сега,избирайки Shine and Protect,вие избирате бранд на който може да разчитате като на партньор и добри колеги, които ще откликнат, когато имате нужда от помощ или съвет.

Ако имате въпроси, на които не сме успели да ви дадем отговор моля не се притеснявайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно най-скоро да ви отговорим.
Тел.0894616465

Shine And Protect – Защото качеството е най-важно за нас!