Ceramic Bond акредитационен курс

Акредитационен курс Ceramic Bond

За Нас : 

Здравейте.

Моето име е Велизар Петков и съм създателя на бранда „Shine and Protect“.

Както много от вас знаят, полагам големи усилия в налагането на високото качество и професионализъм свързани с автомобилният детайлинг вече 9 години.

Преди 3 години успях да сбъдна още една моя мечта и тя беше да отворя физически и онлайн Детайлинг магазин, който да предлага само най-добрите и доказани продукти на световния пазар. 

Преди няколко месеца магазина стана ексклузивен вносител на бързо набиращият популярност в страната ни бранд Ceramic Bond,създаден за професионалисти от Polarchem. 

Понеже знам, че има много начинаещи детайлъри, които искат да станат истински професионалисти и да предлагат високо ниво на обслужване на бъдещите си клиенти направихме „Акредитационният курс на Ceramic Bond Bulgaria!“

Верен съм на своя слоган „Защото качеството е най-важно за нас“ и точно поради тази причина може да разчитате, че ще получите множество адекватни техники за справяне във всякакви ситуации свързани с детайлинга и в частност с Ceramic Bond.

За кой е подходящ този курс

Акредитационният курс е предназначен за вече съществуващи студиа и целта му е повишаване на квалификацията на детайлъра и на самото студио.Предоставя достъп до продукти предназначени за професионалисти и недостъпни за свободният пазар,брандиране на студиото,изключителни права за локацията и още много други предимства.

В какво се състои курса :

Стъпка 1ва: ТЕОРИЯ : Представяне и подробна информация за всички видове продукти на Ceramic Bond от които имате нужда във вашето Детайлинг студио. ПРАКТИКА :

Стъпка 2 : Измиване на автомобил.

Стъпка 3 : Интериорен детайлинг

Стъпка 4 : Корекция на лаково покритие.

Стъпка 5 : Обезмасляване,подготовка за защитно покритие и избор на такова

Стъпка 7 : Нанасяне на различни видове защитни покрития,като започнем от сийлънт и вакса и продължим с няколко вида керамични покрития,включително Sapphire HD предназначено само за акредитирани студиа и детайлъри.

Какво ще получите при успешно завършване на курса? :

На 1во място ще придобиете нови знания,практически и теоритични.;

-Сертификат за Акредитация от Ceramic Bond Bulgaria за вашето студио.;

-Ще имате предимството да бъдете единствено approved студио в града(освен София, Пловдив и Варна – там ще бъдат по 3 в град.)

– Ще получите достъп до най високият клас керамично покритие SapphireHD с максимална твърдост и 5 години издръжливост.;

– Рекламен винил – Размерите ще бъдат съгласувани с вашето студио – Ceramic Bond Accredited Detailer.;

– Специална отстъпка, 20% за всички продукти произведени от Polarchem и Ceramic Bond достъпна само и единствено за акредитираните детайлъри на Ceramic Bond.;

-В рекламните брошури, фейсбук страницата ни и в нашият сайт ще бъдат представени всички акредитирани студиа в България.;

– Ние разбира се ще останем на разположение и след курса за професионални съвети и всякакъв вид помощ свързан с автомобилният детайлинг.;

Колко ще ми струва да се запиша? :

На практика курса ще бъде безплатен! Ще има финансов разход,но той ще бъде обвързан с покупката на стартов пакет продукти,а не със заплащане на курс. Стартовите пакети са 2 вида като всеки може да избере и заяви неговият&;

– Basic Set и Premium Set.;

– Basic Set е на цена 600лв.;

-Premium Set на цена – 900лв. (Разликата е само в продуктите,които ще закупите и размера на подаръците към пакета). 

– Basic Set включва : Пасти за полиране, микрофибърни кърпи, обезмаслител , Sapphire 3d9h ;

–Premium Set включва : Пасти за полиране , Микрофибърни кърпи, Графен покритие , Обезмаслител , Керамично покритие за боя – Sapphire 3d9h 50мл, керамично покритие за кожа 50мл, Керамично покритие за джанти 50мл , шампоан , Iron Remover, Интериорен дресинг и ароматизатор за въздух и текстил.

Подаръците,разбира се остават изненада.

Кога ще се състои? :

 Акредитационният курс на Ceramic Bond Bulgaria ще се проведжа веднъж годишно и тази година датата ще бъде 22.04.2023г. Началото е 09:00ч. и ще завърши в 18:30. 

Как да се запиша?

Освен всичко, описано до сега,избирайки нас – Shine and Protect ,вие избирате бранд на който може да разчитате като на партньор и добри колеги, които ще откликнат, когато имате нужда от помощ или съвет. Ако имате въпроси, на които не сме успели да ви дадем отговор моля не се притеснявайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно в най кратък срок ви отговорим. Тел.0894616465 Shine And Protect – Защото качеството е най-важно за нас!