Шайн енд протект еоод е лидер в сферата на детайлинга, който стартира през 2013г. Във Време, което детайлинга не е тазпознаван в България, ние дадохме началото на тази сфера в източна България.
Стартирахме с детайлинг студио през 2018 г. отдадени на желанието си да помогнем на колеги и ентусиасти, направихме онлайн и първият в страната физически магазин за детайлинг оборудване. Едно от предимствата ни пред останаите детайлинг магазини, е че всеки един продукт преди да бъде пуснат в продажба е многократно тества от нашите специалисти в центъра ни за автомобилен детайлинг.
Второ, но не на последно място е факта, че бивайки всеки ден в тези условия, ние можем да дадем адекватен и реален отговор на всеки въпрос свързан по-бързо време на употреба, как трябва да коригирате грешки, какво трябва и НЕ трябва да се прави от първо лице.
С времето станахме ексклузивен представител на един от най-продаваните брандове в страната – Ceramic Bond, произвеждан от PoLarchem. Също така сме дистрибутор на топ брандове като Sonax, Rupes, Scangrip, Air Spice, Zvizzer, Scentiment, Tonyin.

Не след дълго, през 2019г. в стремежа да помагаме, създадохме академия за обучения, наречена Car Detailing School Bulgaria, за която може да намерите повете информация тук: <линк>

Телефон за Връзка: +358 894 616465

8 + 10 =